Førstegangsbesøkende?

Scene I Oslo Vineyard vil vi gjøre det vi kan for at nye skal kjenne det lett og godt å komme.

På denne websiden håper vi du finner litt informasjon, som vil hjelpe deg å finne veien inn i vårt fellesskap.

 

 GENERELL INFORMASJON:

Når starter våre gudstjenester? 

Vi starter kl.1100 hver søndag. Det kan være enkelte søndager, som f.eks når vi har menighetsweekend eller er på sommerleir i juli at vi ikke har gudstjenester. Vi anbefaler deg derfor å følge med på oversikten i menypunktet «Kalender» .

Hvor holder vi til?

Adressen er Rolf Wickstrømsgt 15 B, som ligger helt kant i kant med Ring 3, Fasadeovenfor Nydalen (hvor bl.a BI holder til)

Hvordan kan jeg komme dit?

Man kan ta tog fra Oslo S (stopper rett utenfor), T-bane til Nydalen stasjon (7-8 min å gå), eller buss 23, 24 som stopper på Ring 3 rett utenfor. Man kan også ta buss 37 til Nydalen. Eller buss 58 til Tamburveien.

Om du kjører bil og kommer fra Sinsen, så kjør til Storokrysset og ned til venstre. Første vei til høyre og paser Storo Shoppingsenter. Rett frem i rundkjøringen, og til høyre i neste. Kjør hele veien opp til du kommer til en jernbaneundergang. Du skal kjøre under, og vær svært oppmerksom på at du skal inn til høyre 3-5 meter etter undergangen, før du kommer ut på Ring 3. Kjør på høyre side av bygget som du ser. (hvor vi holder til) Parker på parkeringsplassen på baksiden. Inngangen er vendt mot Ring 3. Kommer du i retning fra Smestad, så kjør forbi Ullevål stadion, kjør så inn i tunnelen. Ta til høyre ca 100 meter etter at du er kommet ut av tunnelen. Vær oppmerksom på at avkjørselen ligger rett i en sving. Ikke kjør under jernbaneundergangen, men ta inn til venstre og kjør på høyre siden av bygget og parker på baksiden.

Link til google kart, trykk her og bilde som kan dreies 180 grader, trykk her

Er det parkering hos oss?

Vi har flere nok parkeringsplasser som kan benyttes uten at det kreves parkeringsavgift

Hva skal jeg ha på meg?

De fleste av oss går med det vi vanligvis har på oss på en vanlig hverdag. Men om du ønsker å ha dress eller pynte deg, er det ikke noe i veien for det.

Hva kan jeg forvente meg når jeg kommer inn døren?

Velkomstteam. Når du kommer inn døra, så vil du bli hilst velkommen av en av våre hyggelige frivillige. De vil være behjelpelig med å svare på det du trenger å vite. De har på seg et skilt, der det står «Møtevert».

Gratis kaffe/te. Vi setter vanligvis frem kaffe / te og noe kjeks før gudstjenestene, så det er bare å gå inn i kafeen og forsyne seg. Det er gratis. Og du kan ta kaffe / te med deg inn på møtet om du ønsker. Du kan også gå ut i kafeen under møtet og hente mer om du ønsker.

Aldersinndelte barnesamlinger. Vi har mange barn i menigheten, så barna er viktige for oss. (V har mange småbarnsfamilier) Har du barn, så har vi søndagsskole etter ca 15 min ut i gudstjenesten. (Etter 2 barnevennlige lovsanger) Da går de i grupper, delt opp etter alder. 0-5 år (foreldrene er med, talen overføres til høytalere på barnerommet) 1-4 klasse. Du følger bare med barna og de voksne som er med. Spør noen av de andre voksne om du ikke helt vet hvilket barnerom dine barn skal være på. Tweensa som er 10-13 år (5-7 klasse) går ut når hele lovsangsbolken er ferdig.

Gangen/innholdet i gudstjenesten. Gudstjenesten består hovedsakelig av disse elementene: En bolk med lovsang. (Nattverd vanligvis hver tredje søndag i måneden) Litt informasjon. Et beretning om hva Gud har gjort i menneskers liv. En tale / undervisning. Forbønn for dem som ønsker å motta det. Kafe, hvor det er gratis kaffe/te. Vafler/kaker/mineralvann selges. Kake/vafler er gratis for alle førstegangsbesøkende.

Uformell «velkomst for nye» krok. Besøkende, nye kan også samles ute ved inngangen i sofakroken, til en uformell «velkomstsamling for nye». Der vil bl.a noen av møtvertene være med og andre som har vært med en stund. De kan fortelle litt om menigheten. Du kan stille spørsmål. Eller bare snakke om andre ting. Kanskje får du også en mulighet til å hilse på en av pastorene eller en av lederne også.

Kontaktkort. Om du vil, kan du fylle ut et kontaktkort som ligger på bordet i inngangshallen. Du kan velge hva du vil fylle ut. Om det er bare å få tilsendt informasjon, eller bli med i en smågruppe ol

Smågrupper. Om du er på jakt etter et mindre fellesskap, så har vi det vi kaller for smågrupper. Dette er grupper med typisk 10-20 mennesker som møtes hver eller annenhver uke for å bygge relasjon med Gud og hverandre. Hvis du ser etter et sted der du kan få nye venner, bygge dypere relasjoner, oppleve Guds kjærlighet og ha det gøy, bør du virkelig melde deg på en av de spennende smågruppene vi har i Oslo Vineyard.

Smågruppene våre er trimesterbasert. Det vil si at de starter og slutter i tre perioder i løpet av året. Det gjør det mulig for alle å melde seg på grupper på samme tid. Dette kalles påmeldingsperiode eller kampanjeperiode. Disse finner sted i August/September, Desember/Januar og April/Mai  og varer 3-4 uker hver gang. Program og påmelding finner du her.

Lederne for smågruppeområdet er Ståle og Kathleen Klommestein.

Håper du vil finne det godt å komme til oss.

Du er i hvert fall hjertelig velkommen!

Kommentarer er stengt.